Affiliatenätverk

Du kan som blogg- eller hemside-ägare kan tjäna pengar genom att bli medlem i ett eller flera affiliatenätverk. Medlemskapet är gratis för publishers (de som vill tjäna pengar genom att visa reklam) och som medlem kan du välja mellan ett stort urval av företag och deras produkt att marknadsföra. Du får betalt beroende på olika sätt från olika affiliateprogram (företag). Här är en lista på svenska affiliatenätverk som du kan bli medlem på. De olika nätverken har olika utbud av annonsörer (affiliates) så bli medlem på alla och kolla deras utbud.

Om du är en företagare som letar efter affiliatenätverk att nå ut med dina produkter/tjänster i så fungerar denna lista ypperligt för detta ändamål med. Du kan öka försäljningen mångdubbelt genom att vara medlem i dessa program och behöver inte oroa dig för enorma kostnader eftersom du kan ge provision i procent(%) på din försäljning.

Adrecord

Adrecord

Adrecord är idag ett av de största och bästa affiliatenätverken att ansluta sig till. Här hittar du en mängd bra program att jobba mot som publisher oavsett om du dirver en privat hemsida, blogg eller någon annan webbtjänst.
Adtraction

Adtraction

Adtraction är ett relativt nytt och fräscht affiliatenätverk med stor potential. De har redan en hel del program anslutna till sig, regelbundna utbetalningar och ett lättöverskådligt gränssnitt.
Tradedoubler

Tradedoubler

Tradedoubler är ett av de affiliatenätverk som funnits etablerat längst i Sverige och har ett stort utbud av program att välja mellan. Det är givetvis gratis att bli medlem och börja tjäna pengar på sin hemsida eller blogg.
Commision Junction

Commision Junction

Commision Junction, eller CJ som det ofta förkortas är förmodligen världens största affiliatenätverk med program i många länder. Sedan en tid tillbaka finns de etablerade i Sverige med svenska account manangers och flera svenska program. Ett nätverk som du måste vara ansluten till!
Double

Double

Double är ett annat stort och etablerat nätverk i Sverige som har en mängd företag / annonsörer inom diverse nischer. Här har du stora möjligheter att hitta program som du kan tjäna pengar på och som annonsör når du ut till väldigt många hemsideägare (affiliates).
Zanox

Zanox

Zanox är idag ett stort affiliatenätverk med väldigt många program anslutna till sig. Personlen är väldigt samarbetsvilliga och hjälper dig gärna att komma igång oavsett vilken nivå du ligger på. De kan även hjälpa till att tillhandhålla API:er och XML-feeds till annonsörer om så önskas.