Binero Webbhotell

Binero Webbhotell Att finna ett webbhotell som tar hänsyn till alla dina behov och krav kan vara svårt. Lägger du vikt vid säkerhet, pålitlighet och god service så har du hittat rätt hos Binero.

Binero grundades 2001, då med namnet Aleborg solutions AB. Idag drivs Binero från Kista utanför Stockholm och har tusentals kunder utspridda över hela världen. Binero webbhotell har blivit utnämnt till Sveriges bästa webbhotell 2009 och 2010 av branschtidningen Internetworld för deras goda service och deras stora utbud. Serverhallen finns i Stockholm där den har realtidsövervakning och avancerade back up -system för att kunna garantera funktionalitet även om något oförutsätt skulle ske. De använder sig bara av den bästa hårdvaran och mjukvaran från leverantörer som Dell, Cisco och Microsoft. För att passa så många kunder som möjligt använder de både Microsoft och Linux som operativsystem.

De hjälper dig att skräddarsy ett konto och skulle du inte vara nöjd så kan du säga upp det när du vill. Det behövs bara ett par kick för att komma igång och samma sak för att säga upp kontot då de inte har någon bindningstid eller uppsägningstid. De betalar till och med tillbaka pengar om du skulle ha förskottsbetalat någon faktura. Givetvis har du alltid 45 dagars öppet köp så du kan testa våra tjänster i lugn och ro. Kunden står alltid i centrum så vi strävar alltid efter att tillgodose dina behov.

Mer info...